Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är det finaste jag har

Du är den finaste jag har,
du är mitt immunförsvar

Trots att vi är unga,
så är du min lunga

Du är det finaste jag har,
du är oslagbar

Vi är ett par och
du är mitt försvar.

Du är obetalbar
för du är det finaste jag har




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 463 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-13 15:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vacker hyllning.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S