Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen för hur det blev

Jag är ledsen för hur det har blivit
Men du skulle bara ha skrivit
Tiden är kommen då jag äntligen förstår
Det jag vet river upp ett stort sår
Du vill inte ha mig, nej faktiskt inte alls
våran relation var inte som en vals
Jag saknar att inte lukta på ditt hår
Jag saknar att jag dig inte når
Jag förtjänar bättre, det ska jag inte neka
men jag är trött på detta, jag vill inte leka
Slå ro nånstans var det jag gjorde
men din jord var inte bördig, som jag trodde
Jag har levt i en bubbla, fylld av imma
Jag har inte sätt nått annat än bara dimma
Men nu är mina ögon äntligen klara
Och jag ser nu till min fara
att du var aldrig min som du sa
Nej det var inte mig du ville ha
All denna tid har jag varit en docka
Och du har varit den som mig locka
Dina ord du har sagt, har ej varit sanna
Jag vet inte hur jag här hamna
Jag är ledsen för hur det blev, men framför allt att du inte skrev




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 878 gånger
Publicerad 2015-12-13 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen