Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som glimmar är inte guld

Allt

som glimmar

är inte guld


säger jag till Kungen


men han är så bländad

av detta livet

att han inte längre ser


du din fattiga stackare

kom hit


du glömde att buga dig


men då brister jag ut

i ett skratt


och säger till de andra

är det bara jag

som ser

att han är en clown


du är vilse

säger han


men det är inte jag

som sålt

det som är heligt

för en ynka slant


säg har ni hittat

Guds stol


eller letar ni fortfarande

efter denna gåta















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-14 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP