Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Du gungar i takt till musiken
ditt hår
luktar så gott.

Ser in i dina vackra ögon
som skimrar
i evigt blått.

Jag känner din värme
och glädje
som du strålar ut.

Står här och önskar stilla
att natten aldrig
ska ta slut.

Men inser att vara tacksam
för de drömmar
som du skänkt.

För du är den vackraste tanke
som jag
någonsin har tänkt.




Fri vers av Whero
Läst 429 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-14 11:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"du är den vackraste tanke
som jag
någonsin har tänkt"

fint!
2019-03-01

  Lottie Ålhed VIP
Mycket välskrivet och vackert!
2018-11-29

    ej medlem längre
Så fin och vacker text,
Mvh annokas
2015-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och fint, fast lite vemodigt...
2015-12-17

  Mona Nordkvist VIP
Vacker tanke, vacker text.
2015-12-16

  Maiah VIP
Så himla ren och vacker
2015-12-14

  prinscess VIP
så underbart vackra drömmar kan vara
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero