Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp & Ner

Vissa dagar är man optimist
Och allt är bara "Javisst!"
Men ibland är man pessimistisk
Rentav riktigt sadistisk
Och sätter dåliga prejudikat
Fyllda med rent och skärt hat
För man inte orkar bemöta smälek
Med sin inre kärlek
Men som duktiga små dockor
Tickar vi på som klockor
Med demoner på insidan
Och idioter på utsidan
Tills vi inte orkar mer
Och bara lägger ner




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-14 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD