Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Orden

 

 orden

 finns inte längre

vill inte bli nedskrivna

varken på papper eller dator

det har varit så en längre tid

hur jag än försöker

så vill inget ord komma

på mitt papper

det känns tråkigt

och ledsamt

nu är det som det är

och jag hoppas få dom tillbaka

en dag när jag minst anar det

det gäller att ha tålamod

inte försöka skynda på något

som vill vila och bida sin tid

i morgon är en ny dag

kanske nya möten

och möjligheter

 

anits 14 december 2015




Fri vers av anits VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-14 23:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det blev några ord i alla fall och fler kommer säkert...det gäller bara att ha tålamod...
2015-12-17

  Lars Hedlin
Bra tänk där! ....
2015-12-16

    Dan Myrbeck
Helt rätt tänkt!
2015-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Försök inte.
Slappna bara av.
Se en film, läs en bra bok eller lyssna på Peter LeMarc.
2015-12-15

    sajo
Men nu har du beskrivit det som brukar uppstå hos mig och jag hittar ibland inte orden det kan vara svårt att skriva emellanåt.

Bra skrivet av dig och hoppas du åter kan leverera dina läsvärda texter.

Vi är nog många som känner igen oss i din text.
Applåder till dig.
2015-12-15

  Anya VIP
Här kom lite ord i alla fall. känner igen dilemmat.
2015-12-15

    ej medlem längre
Tålamod..övervinner mycket. Snart
lossnar det..
2015-12-15

    S.p.o.f
Jag har väntat i 7år :). I morgon är en ny dag
2015-12-15

  Ljusletaren
Alla och då menar jag alla råkar ut för detta. Det sägs att det är då som vi står på uppladdning för nya giv av ord.
/kram
2015-12-15

  ULJO
Tids nog kommer lusten och inspirationen tillbaka. Allt gott till dig på vägen.
2015-12-15

    ej medlem längre
Ja, man behöver tålamod och ett mått av mod för att vänta in.... Du skall se....
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP