Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återhämtandet

 

Ibland längtar man efter den stora evigheten.

 

...

 

Lugn,

att få lyssna på allt det stora

Vila,

i sig själv

Skapa,

en oas fylld av det fullkomliga

Höra,

vindens andning fylla ens lungor

och 

Bada,

i stillhetens ljus

 

Man behöver hitta platsen där allt finns

Där allt skapande som gör en hel finns

Andas, man behöver andas

Vila, man behöver vila

Man behöver så mycket

Man behöver komma upp till ytan

Så att man kan andas igen.

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-15 00:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tankeväckande
2015-12-16

  Hanna Mari Wallin
Tack för en tänkvärd text!

ja man behöver finna den inre friden i en allt mer hektiskt samhälls tempo

som på sikt ej leder till något gott för oss människor

och varför stressar vi vad är det som är så bråttom att människor får allt mer stress relaterade åkommor?



2015-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text, tack för den!
När man hittat den platsen lever man ett bra liv.
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP