Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i den bättre.

Folket ljuger för sig själv, alla denna säsong sagor med religiös karakter skapar prestationer som gör inte till den bättre, världen rättvisare, internet mänskligare.

Symboler har ingen logik, Stolta sponsorer till nattmössan,  hushållerska delar morgon tidningar i brevlåda, utdelning av försäljare från fjära land som tar hand om dem den där utsatta mer en andra…

Gryningen är insvept i mystik, den fråga jag ställer mig medan tystnaden knakar på fönster, musikhjälp radio sänder livlig för natt arbetare, men om logiken skulle noteras ingen skillnad mellan natt och dag i 20 timmar på dygn en bit bort i januari.

På bordet I vasen från talkot grenar, det låter liten sprakande från grankottar som öppnas från toppen och följer musikaliska rytmer.

Kaffe koppen har kalnat men vad det spelar för roll? kvinnor får aldrig dricka svart kaffe varm, för att den skapa rynkor sade till mig den kloka dadda, Emily.

 Morgon träning har sin motivering snart flera km morgon promenad. Grönt kaffe gör också sin effekts i den hela må driva bättre paketet rädda liv.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-15 05:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra skrivet.
2015-12-15

  valpen
Intressant läsning. Gillar det annorlunda sättet att skriva och hur jag får tänka till lite för att förstå. Samhällsskilldring om vår nutid.
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP