Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÖTKNÄPPARVALS - limerick

En sugen Tomte från Götet

var lite grann bakom flötet

alltid het på gröten

ville knäcka nöten

hitta raka spåret till skötet




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 621 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-15 18:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) Där satt den :)
2015-12-16

  Rise Little One
En fin överraskning till Tomte :D
2015-12-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha sköning
2015-12-16

  Blomma-Stjärna VIP
- den va´ het, den, hahaha!
2015-12-15

  M.Eta
Rolig!
2015-12-15

    ej medlem längre
Smått berusande, denna limerick:)
2015-12-15

    Sefarge VIP
Skall Du in Liseberg
Nästa Sommar är det
Kanske säkrast att Du
Smyger som ägarinna
Till denna glada lustifikation
Men till Grönan är Du säkert
Varmt Välkommen!Än så länge!
Man vet ju ej med ditt glada humör
Och upptågsanda om Du råkar några
Snarstuckna på tårna trampa.Asch .shiit
Samma.De får väl lära sig dansa glädje
Samba med Dig!
:)

2015-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Tomte med "klös"
2015-12-15

    ej medlem längre
Den satt där den skulle - limericken alltså..
2015-12-15

    Dan Myrbeck
Hade väl fått GPS i prepresent av tomtemor!
2015-12-15

    ej medlem längre
Vilken kul limerick! Applåd!
2015-12-15

  Onomatoprofet VIP
rak på sak tomte!
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP