Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LUSTIGER DANS - Limerick

Tomtemor, boende i Vreta

på natten hade drömmar heta

längtade till Tomtefar

att bjuda käppen hans så rar

till dans på hennes skinkor feta




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-23 17:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det är väl klimatproblemet
som skapat allt hetare
jular...
2015-12-28

  Lars Hedlin
Gillar :) kram
2015-12-27

  ingenmening
En underbar limerick
2015-12-25

  Rise Little One
Så nära det verkliga livet som den bara kan :)
2015-12-23

    ej medlem längre
Så lustigt:)
2015-12-23

  M M Mannheim VIP
Limerick, den här var häftig!
2015-12-23

  M.Eta
Många feta skinkor i juletid. Kul text
2015-12-23

    ej medlem längre
En äkta jullimerick!
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP