Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inse

Jag ser dig förtvina framför mina ögon
Men det finns ingenting jag kan göra

Jag ser dig famla, falla och tumla
Men jag är för svag för att klara en fångst

Jag är för långt borta, för långsam, för jag
Men smärtan är djup ändå

Jag närmar mig långsamt stupet jag med
Men jag märker det inte hända

Jag hade det aldrig i mina tankar
Men det var dina fotspår jag skulle följa

Jag anade inte förens det var försent
Men vi har lika stora skor




Fri vers (Prosapoesi) av GasVargen
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-15 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GasVargen