Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste skapa en egen värld



Jag vet inte på vilka villkor jag vill vara i er värld
varför ska jag förstå er om ni inte förstår mig
jag bara ser igenom allt
alla samtalsämnena är ointressanta
berör mig inte
jag måste skapa en egen värld




Fri vers av Ananas
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-16 00:11



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Bra skrivet.
Det finns alltid villkor.
2017-01-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är lika bra det
din egen värld, den enda rätta, för dig
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas