Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft mig högt


Lyft mig högt och håll mig hårt.
Ibland känns allt så jävla svårt.

Snälla lev ditt liv i mitt en stund.
Får jag vila i din famn få en blund.

Se på mig som att jag värdefull är.
Håll min hand i din bara nu och här.

Jag finns för dig en sekund eller mer.
Känslor är väl inget man hör eller ser.

Livet kan förändras så otroligt fort.
Så älska det du ska göra eller har gjort.

Plötsligt står du där utan något svar.
Hur du ska leva dina kommande dar.

Kanske har någon svaret på din fråga.
Om du bara tar dig modet att våga.

Så enkelt och så svårt allt kan vara.
Men utan en fråga så kan ingen svara.




Fri vers av Whero
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-16 07:15



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Mycket speciell och fin i all önskan! Skulle vilja sammanfatta innehållet som det viktigaste för en människa
2015-12-30

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, frågar man får man inget svar...fint rimmat...
2015-12-17

  Mona Nordkvist VIP
Texten griper tag...
2015-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Längtan efter värme och gemenskap!
Så tänker jag.
2015-12-16

  prinscess VIP
så fint du skriver
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero