Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar

Kan det vara så
att människans hjärta
bara betjänar sig själv
eller möjligtvis även
något annat?

Är det möjligt att
vinterns illusioner
bara visar sig för den
som inte riktigt
orkar?

Eller är det så att
vi inte har någon
aning om vad
som komma
skall?




Fri vers av Blodsmak
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-16 13:43



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Blodsmak
Blodsmak