Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 December - att skriva eller


Kanske är det i grunden som att springa i ett hamsterhjul? Skrivandet? Ett evigt cirkulärt maratonlopp. Där man in emellan tar en liten paus för att gunga och in emellan ramlar ut lite till vänster och lite till höger, för att sedan med galenskapens envishet, stretcha en stund och sedan kasta sig in i snurren. Allt medan man gormar, "I will survive". Ja, ja. Det tål att tänka över en vinterdag i december, där orden ligger origamivikta i hörnen. Sotsvarta och kräkblå.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-16 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP