Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Santa Claus är lögndetektor eller en bondlurk?


Polygraf.

 

 *Polygraf hade stått högst på min önske jullista till jultomten om jag viste inte vem har varit min äkta pappa och min mamma, om jag viste inte vilket är mitt äkta uppdrag i kulturens namn på mest omdiskuterande länder som Rumänien och Sverige. För att vägen till frihetsgudinna alla vet symbol väg och uppsåt!

Varför en polygraf fört att är inget mer i 20 år, än en psykologisk metod som används för att tvinga och skrämma snälla barmhärtiga människor så att det ser ut som dårar och charlataner.

Tänk Om Jultomten blir avslöjad som den luffaren han var på obetänkta kvällar i teatrar installationer när papporna var borta och krigade i Irak eller andra banketer och ser tillbacka nu i misserens skapta dräkt på julafton i väl ordnade förhålande på sammankomster hemma hos snälla barn.

Troligen migrationsverket använder en sådan apparat för att göra arbetsbörda lite bekvämligare.

Anlagda bränder för registrerade flyktigboende är en försäkrings bedrägeri väll organiserad typisk billbränder bedrägerier, som nu passar så bra lägga skulden på små nazister, dem sista svenskar kvar i landet som har inte stöts bort ännu.

I själva verket snabba stolar åt privata ännu mer invecklat flykting fråga åt privata smugglaren miljarder business hycklare som lever som kungar.

Och här talar vi om kriget krona för krona om kvot flyktingar, och dem som luras hit bli startare, sysselsättas som volontärer men aldrig få rätten att bli värdiga människor!

Bara en släkt, till tölp.

Medan I EU arbetsemigranterna från Europa hackas som persiljan på skärbräda som är ofta släcktingar till väll etablerade bruna ögon i regeringar och allianser trängdes på alla hål från Rumänien till Sverige från Sverige till Rumänien. Bil, bus och båt betalt- välkommen åter!

 En hel bunt av zigenare både politiker och sina anhängare med förkärlek för lux livsstil och inte sätta ben på jobbet bara i kors och fiffla med medel vanor ifrån ottomansk turkisk kultur.

Hemligheten med svenska folket svenskhet hur mycket procent zigenare består inte avslöjas men poliser misstänker saker...

Så att blod grupp inte printas i identitet handlingar det talar av sig själv hur Joker är familjer företag kultur policy som tillämpas i Sverige och det inte bara på 21 talet det var också på 20 talet 1981 krossades fönster inför nya anlända till Eriksson fabriken anställda.

Ljung detektoren du håller just nu i handen kartlager dig noga med oanade funktioner;




Prosa (Novell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 888 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-16 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP