Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförstöra

Jag drömmer om bättre tider
Där livet inte svider
Och själen inte lider

För jag irrar planlöst runt
Och ältar en massa strunt
Trots att jag vet det är dumt

Men kan inte förskjuta
Min melankoliska skuta
Så verkar omöjligt att sluta

Och vet inte vad jag ska göra
För från min hjärna får jag höra
Att jag borde självförstöra




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-16 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD