Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild ifrån "Black - Wonderful life"


Hur ser din stapel ut?

Att söka ljus är att finns mörker. Att försvinna in i mörker är desamma som att missa sina ljusa sidor. Att godhet existerar likställer att ondska befinner sig på andra sidan.

Ju massivare något är desto större blir kontrasten. Att leva på sin yttersta spets eller hålla sig kvar på säker mark liknar att spela ett spel. Spelreglerna är lätta att förstå. Valet i sin tur står mellan att spela för skojs skull eller spela för att vinna.

I våra sista minuter har erfarenheten lagt sig på hög i olika långa, breda och formade staplar. Värderingen av livet sker i hur höga staplarna är, hur stabila de är, vilka färger de fyller och hur de står i likhet med de andra tätt intill.




Fri vers av Land of confusion
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-16 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Land of confusion
Land of confusion