Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"To deny our impulses is to deny the very thing that makes us human."


Femininitet och maskulinitet

Olikheter i vardagen ger en form av distans ifrån våra mål. Att söka sig emot någon som inte liknar en själv är att ta ett steg mot det okända.

En mjuk men attack full kraft fylls upp i mitt inre, det är en attraktion. Att närma mig mot någon som har mer olikheter än likheter är försvarslöst och kan endast beskrivas som en impuls.

Att plocka fram mitt inre och acceptera mina kvaliteter, dela ansvaret och sysslorna drivs mer ifrån mitt grundbegär än min vilja. Hon såg mitt beskyddande, närvarande och min styrka. Jag såg hennes känslighet, intuition och ömhet.

Ängslan av att dela lika var obefintlig. vi gav oss varandra olika, men förgyllande stimulans.




Prosa av Land of confusion
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-16 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Land of confusion
Land of confusion