Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats skrov

 

vågorna slår sin jämna dunk

mot fartygets skrov

på samma sätt som en människa

hämtar kraft ur ett hjärta som slår

 

ett hjärta har en bestämd

tidsrymd att färdas i

ett livsrum som den människa

som äger det bestämmer

 

men om det saknar kärleken

krymper det ihop 

och till slut går det sönder

och sprängs i tusen bitar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-17 00:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint!
2015-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken behövs...fint...
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP