Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny giv

Jag har ångest så jag kan spy
Och min själ vill fly
Från under denna gråa sky

Jag vill spolas långt bort
Riktigt otroligt fort
Där jag får en ny hand kort

Bara varsomhelst någon annanstans
Där man får en ny chans
Till en mer livsbejakande dans




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 266 gånger
Publicerad 2015-12-17 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD