Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslåtar

Ibland faller jag i gråt
Av att höra en kärlekslåt
För det känns som en evighet
Som jag levt i ensamhet
Och trots att hoppet brinner
Känner jag tiden som rinner
För livet är kort
Och jag tynar bort
Men även i misär
Och olyckligt kär
Kommer jag när hjärtat bankar
Ha romantiska tankar




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 424 gånger
Publicerad 2015-12-17 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD