Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bästa sättet att bevisa att man är god, är att vara god utan att tro på gud.


Lämna mig gud...

Jag vill inte längre följa dina ord.
Jag vill skapa mig mitt himmelrike,
här på denna jord.
Detta är mitt bud,
så lämna mig gud...

Om helvetet blir min destination.
Om det är dit,
min prestation av passion leder,
så är det där jag förtjänar att hamna,
med eller utan heder.
Jag ger dig mitt förbjud,
så lämna mig gud...

Blir jag stygg, utan dig bakom min rygg,
så var mitt sanna jag, bara skygg.
Så lämna mig gud...
Så att jag kan vara,
så som du skapade mig.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M.Lindgren
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-17 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Lindgren