Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattiga kungen

Jag är hellre fattig och känner mig som en kung,
än att vara en kung och känna mig fattig.

För jag vet, att om jag kan vara lyckligast i världen,
fastän en sten är allt jag äger, då har jag vunnit i mitt liv.

Men varför ska det kännas så bra att bli omtyckt?




Fri vers (Prosapoesi) av M.Lindgren
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-15 23:02



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Varför skulle det inte kännas bra att bli omtyckt?
Att bekräfta och bli bekräftad för den man är handlar i grunden om vårt behov av gemenskap och inklusion.
Läs gärna min text
True Love ...

2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

M.Lindgren