Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR OSS UTGJUTEN

 

Din kärleksdoft

bär jag ömt

 

som du bär min

 

självklar symbios

följer våra spår

 

går i varandra

 

ler åt åren

som vi fått

 

allt vi utstått

 

i ofattbar kärlek

för oss utgjuten

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-12-22 17:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett kärleksfilter som är väl hanterat.
2015-12-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
Finnemang!
2015-12-23

  Lars Hedlin
TYCKER OM!
2015-12-23

    ej medlem längre
Väldigt vacker där tacksamheten glimmar i orden..
2015-12-23

  M M Mannheim VIP
För oss utgjuten......För mig att Hans blod är oss utgjuten.....Jesus kärleksbudskap, i alla fall för mig. Tack Elisabeth att jag fick detta ur din text?
2015-12-22

  M.Eta
Fin text!
2015-12-22

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-12-22

    Sefarge VIP
Tänkvärt inte bara
Gnälla om kärlek
Som man förlorat!
Utan också den man
Fått,tagit emot
:)
2015-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på livets och kärlekens tråd!
2015-12-22

    ej medlem längre
Andlöst vacker dikt. Tycker mycket om den.
2015-12-22

    ej medlem längre
Rader om kärleken och livet
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP