Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om en vinternatt.

 

 

 

Betydelse,

De drömmarna om vinternätter.

 

Tid är bruten,

Och vintrarna i våra händer blir smutsiga kontroverser co 2 -utsläpp.

Kallt, förlorades genom tiden,

Njut av värmen, nära elden i mitt hjärta,

Sedan när, snegla genom fönstren.

 

Därute där snön, snöar med vita blommor.

Nu har jag bult dörren från sorg.

En dröm om vinternätter kan byggas och nynna på två.

 

Men vintern är inte samma sak, inte längre.

Men kärlek är vårt,

Dess blotta kärlek.

 

Där och det bara virtuella landskap, vinter.

Det är en triumf för fantasin över vår intelligens,

Älska vår själ resor med gnistor av eld.

 

Vilken kraft, föra oss till raserianfall?

I frustrerade frånvaro av vintrar!

Men kärlek är inte plagiat,

Så allt,

Och det är fortfarande sanna berättelser och vinterspelen,

Vintern är kärlek.

Älska dessa eviga, alltid samma "vinterspel"




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 762 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-20 06:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vacker bild!
Gillar din vackra text med små infällda och viktiga brasklappar.

Denna text får mig att tänka på en bok som jag har läst. Det gick inte att gå ute utan ansiktsmask. Inget levde ute ... allt var dött. Inne i huset i konstgjort rum blommade det som tur är.

/kram
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP