Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funnet grönt


Döden är döden. Precis så enkelt är det. Också i de rum där det inte talas om de avbrutna grenarna. Ja döden är döden. Hur den än vrids och formas. Men när man lägger sin hjärna i en scanner. Kan kaffet tala och bubblor brista. Det är det intressanta. Faktiskt nästan lika intressant som när man hittar en skattkarta, där x:et är tusen minus tre. Jag knäcker detta faktum i en skål. Vad som skall tillsättas därefter återstår att se. Och det är sagan herr Allt. Det är sagan och det gröna skimret. Återfunnet.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 285 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-20 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller helt med tildam!
2015-12-24

  tildam
Åh vad fint och hemskt och mystiskt och så enkelt samtidigt. Denna gillar jag mycket.
2015-12-22

  Stefan Albrektsson
Ja, det är väl en tautologi så god som någon (även om en del försöker slingra sig med modus tollens). Älskar hu du sedan bryter upp texten/upplevelsen och bäddar för det magiska slutet!!
2015-12-21

  Katinka VIP
Jag tänker på absint och livets förgänglighet.
Vackert så!
2015-12-21

  Silverstripe
Jag tänker på matlagning. Det kan vara tiden på dygnet eller mina allmänt vridna metaforsynapser. :)
2015-12-20

  Nanna X
Härlig kryptonitit och läskig död i förening...
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP