Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
säger sig själv


Att komma ut

Du vill veta allt om mig
Vem jag vill pussa på
Vem jag fantiserar om
Vem jag vill hålla tät intill mig

Om jag inte säger det så är det för att jag skäms
Att komma ut är för de modiga och inte för de fega,
vi andra vi gömmer oss i mörkret

Vad är jag så rädd för? vi lever i en ny accepterande era!
Jag är rädd att min sexualitet är större än mitt jag,
och jag försöker fortfarande lista ut vem jag är

Kan du lova att inte döma mig för min sexualitet?
Kan du lova att inte se på mig med andra ögon?
Kan du lova att se mer än min sexualitet?
Kan vi bara träffas och lära känna varandra utan att min preferens ska definiera vår relation..




Fri vers (Spoken word/Slam) av Melisa.G
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-20 22:33



Bookmark and Share


  Katinka VIP
De två sista raderna säger vad det handlar om.
Verkligen värt att tänka på.
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Melisa.G
Melisa.G