Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för alla som älskar som en matematiker ;)


Kärlek.. en komplex ekvation

Jag la all min kärlek i en formel
Mitt ex plus ditt skit upphöjt i allt som gick fel, gånger roten till all ondska.

Jag vet inte varför de negativa utslaget alltid tycks förvåna mig.
Kanske är det att jag aldrig tycks lära mig, om du tar något negativt plus något negativt är det inte så konstigt när utgången är annat än positiv.

I min imaginära tillvaro lägger jag upp denna oändliga formel,gång på gång i hopp om en annan utkom.

Att ge upp finns inte i tankarna, för en dag kommer lösningen falla ut..
Okomplicerat simpel, jag och du mot alla ekvationer




Fri vers av Melisa.G
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-02 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melisa.G
Melisa.G