Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ringar på vattnet

 

 

Ett frö, en tanke, en handlig

fortplantar sig

och blir som ringar på vattnet

som leder till förändring

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-21 01:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt fint fångat!
2015-12-22

  Lars Hedlin
Precis just så är det!
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP