Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

..sök mig
i drömmarna

min vän

långt bortom fjärran

där smärtan
försvunnit ur minnet
och tungsinnet
bara är ett ord
som ej finns

~~~

..sök mig där
ja just där..

~~~


låt mig få passera
inanför dina
domäner

försiktigt tassande
att du knappt märker

men ändock
så nära
att läpparnas
inandning blir
till vår njutning

att fjäderlätt beröring
av finger toppar
blir som eldig
dans på huden

att själens öga
låter sanningar
avslöjas

att jag kan sova lungt
med vetskap
att jag hos dig är


..så när du
i grynings tid
vaknar
slår upp mitt namn

och ger dig till känna..









Övriga genrer av agneta pichler
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-21 22:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart fint och längtansfullt vackert :) kram
2015-12-23

    Dan Myrbeck
Instämmer med Göte.
Mycket bra.
2015-12-22

    ej medlem längre
Så fint med mycket känsla..
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler