Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom lås & bom

Jag är en misslyckad man
Som ingenting kan
Jag förgiftar mitt sinne
För att bli av med mitt minne
Och alla smekande beröringar är kalla
Trots att intentionen är att stoppa mig att falla
Och jag vill så otroligt gärna
Kunna öppna min stormiga hjärna
Släppa in någon kärlek
Men rädd från tidigare svek
Så vad ska jag ta mig till
Hur tar jag reda på vad jag vill
Och hur ska jag orka mer
När jag vill ligga i graven ner
Fast för stolt för att ta sista klivet
Men förbannat är detta livet




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-22 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD