Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rightaboutnow

 

Hon bad mig bränna broar.

Hade redan dödat två vänner.

Så vi brann.

Bortom.

Bron och jag.

 

 

 

 




Fri vers av adwasbusy
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-22 18:54



Bookmark and Share


    adwasbusy
Was it? ; )
2015-12-22

  Larz Gustafsson VIP
The funk soul brother...
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

adwasbusy