Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina skrivarvänner

min dator har krånglat

eller så är det bredbandet

jag har inte kunnat komma in här

sedan i måndagsförmiddag

nu i kväll kom jag in

hoppas att det som varit fel

rättat till sig

så nu önskar

jag er alla

en rtiktigt

GOD JUL!

Kram anits




Fri vers av anits VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-23 19:36



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
I efterhand God jul och fin början på året!
2016-01-06

  Lars Hedlin
Hoppas att din Jul varit härligt fin :) kram
2015-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Detsamma vännen...
2015-12-24

    Ken Cassel
Ja, god jul på dig, Stina och de dina

Kramar Ken..
2015-12-24

  ULJO
God jul och kram
2015-12-24

    ej medlem längre
God jul! <3
2015-12-23

  Eva Helene VIP
Tack - God Jul och kram!
2015-12-23

    ej medlem längre
Önskar dig det samma! Kram *
2015-12-23

  aol
Stor julkram vännen,
2015-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Fint att du fått ordning på maskinen igen.
2015-12-23

    ej medlem längre
Hjärtligt tack, önskar dig detsamma!

Kram, Ann

2015-12-23

  Kim VIP
Detsamma till dig!
2015-12-23

  Bibbi VIP
Tack och GOD JUL tillbaka och mängdkramar från mig i USA!
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP