Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam Varg

Blodtörstigt arg
En ensam varg
Känslomässigt karg

Tappat tro
På någon ro
Över livets bro

För ingen stoppar
Min tårdroppar
När jag hoppar

Spårar lönlöst
Letar planlöst
Ensamt tröstlöst




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-24 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD