Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mig själv-som en hyllning! Foto-CM Fäldt


En besvärlig man


Det bor en besvärlig man i mitt hjärtas innersta

En man som lyssnar på vindens sånger


Stundtals är han galen nog

Att fortsätta sin sång




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-25 11:50



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det är gott så!
2015-12-26

  bumerang
Här tar diktaren totalt udden av definitionen "galen". Och man känner att "galen" är det enda vettiga att vara.
För alla som är galna nog.
2015-12-26

    ej medlem längre
Sjung vindens sånger, den galenheten är frihet...sjung vindens ljusa toner till sårade själar.
2015-12-25

  Hanna Mari Wallin

Det är stort att ej ge upp det man tror på!

"Stundtals är han galen nog

Att fortsätta sin sång"


2015-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt