Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldfågel

 

 

Flammor

under min tunga

växer orden

till lågor.

Du samlar dem

mellan dina händer

som liljor

mot min hud

din trasiga andedräkt.

Jag åldras

i smyg

fattar vi/ eld.

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 225 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-25 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant denna - vackert!
2015-12-28

  Scarlett Miryam VIP
Ord som bränner; Scar tänker lite L'Oiseau de feu och Stravinskij bara för att.
2015-12-27

  i af apa
ja, den är smygande
lite otäckt lekande...
2015-12-26

  Maiah VIP
Spännande komposition
2015-12-26

    ej medlem längre
tidlös är askan, ja +
2015-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo