Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgiven skugga

Gör dig illa
För att undvika värre
Förtryck smärtan
Låt drömmarna blir färre

Överlev till bättre tider
Låt tiden rinna
Glöm varför du lider
Se viljan försvinna

Likgilt för döden
Likgilt för livet
Du har tappat glöden
Som förr togs för givet

Du är blott en skugga
Av den du en gång var
Känn ditt hjärta hugga
Ned hela ditt försvar




Bunden vers av Selsam
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-26 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selsam