Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen själ

Vill varken vakna
Minnas eller sakna
Vill inte känna
I en värld som denna

Vill ju bara väl
Men lyckas sällan
Blundar för alla skäl
Till att undvika fällan

Du begravs i mitt minne
Förträngs till minimal
Men vi vet innerst inne
Att vi möts åter för final

En kamp mot rum och tid
Blodiga interna krig
Osynliga ärr från en strid
Som aldrig slutar i frid

Lid, mitt frusna inre. Lid!




Bunden vers av Selsam
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-26 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selsam