Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artificiell

Grumliga fragment
Förnekelsens tröst
Slutna horisonter
Väggar av tvång

Meningslös

Envis existens

Utan syfte

Artificiell




Fri vers av Selsam
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-30 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selsam