Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampens slut

Tårar rinner snett
Lämnar ojämna spår
Ett ansikte avklätt
Till bara skuggor består

Det är för svårt att stå
Ensam i rymden
För trött för att gå
Eller jämna ut tyngden

Viker mig sakta
Blir enkel att hantera
Låter er slakta
Dividera och regera




Bunden vers av Selsam
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-27 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selsam