Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvitt boksida

Att äga några böcker på måfå.
Låna några böcker på måfå.
Köpa hem några planerade böcker, som om devore planerade barn.
Tar ett rea-plan, känns det som, om tiden är den rätta. (På dygnet)




Bunden vers av Mim
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-26 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim