Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GODIS ÄR GOTT - limerick

En gottsugen kvinna i Gränna

ville stora polkastången känna

slickade ivrigt och njöt

så stången blev helt blöt

bytte storlek till liten penna

 




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 907 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-05 16:09



Bookmark and Share


  Rise Little One
Haha vilken underbar sötma!
2016-01-05

  M.Eta
Får en sockersöt mun!
2016-01-05

    ej medlem längre
Haha.. Den var bra..
2016-01-05

  Onomatoprofet VIP
ingen annan stad som denna
har så lite polka och så få grisar
men godis, ja, det finns gott om i Gränna

2016-01-05

    ej medlem längre
En kul limerick!
2016-01-05

    Dan Myrbeck
Tack för detta
limerick-slick!
2016-01-05

  Lars Hedlin
Gillart!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP