Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag söker förnöjsamhet

Jag är trött på rastlöshet
trött på att jaga
söka
Nu vill jag bli förnöjsam.

Men, det går nog inte.
Ty livet är strävan.

Men, bara jag får ro i sinnet
kan jag bli nöjd.

Detta år 2016 ska bli ett skapande år!
Jag ska göra det jag drömt om.
Jag har bestämt mig.
Må så ske...

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-27 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP