Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm


Oh varför bränner
minnet av dig kvar

varför tog du
mitt hjärta

kan ej sova ju

är kvar där du är

där lekar aldrig tar slut

där kyssar existerar
bara för oss som vet hur

där beröring är att hela
dem som ensamheten smakat
alltför lång stund

där doften av älskog finns
enbart att påminna
dig om mig..




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-28 00:52



Bookmark and Share


  Henning Hson
Smärtsamt vackert!
2016-01-21

  aol
Underbart så starkt igenkännande skaldat,
2016-01-06

  Lars Hedlin
Berör starkt i själ och hjärta! kram
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Mycket berörandebra skaldat
2015-12-28

  Fem hjärtan VIP
Smärtsamt och berörande men så vackert skrivet!
2015-12-28
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler