Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mjuka tassar, vassa klor (tidig version)

nio liv
nio för många

må detta bli mitt sista

längs gömda vägar
går jag långsamt

bringar otur till den som tittar

en skugga som
sover på dagen

ser skräcken i folks blickar

lång väntan i
min gröna mil

med en klocka som högljutt tickar

ett väsen (en vålnad)
beväpnad (med tårar)
jag skrämmer den
oinitierade

håller om dig tills du kvävs

med målande kyssar
du gråter, jag lyssnar
jag överdriver
jag lever utan hud

det är väl bara sån jag är

Am (G, G#) | Am (G, G#)

låt mig slicka din bruna panna

snälla torka mitt svarta blod

jag visar dig sjuka tankar,

förklädda med vackra ord

jag har varit sådan länge

sju år av tappat mod

så håll mina mjuka tassar

och känn mina vassa klor


Am | G6 | Em | F, E |




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-28 06:27



Bookmark and Share


  Trädskugga
En ruggigt viktig text som väcker en intensiv känsla till liv i själens mittfåra, en lysande fångad nattskära om indragna klor och utdragna samtal vid fridens utkant :)
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert