Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tomhet

mina ögon

lika tomma

som dina ord




Fri vers (Fri form) av Erik Gefvert
Läst 809 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert