Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte jag där i sängen


Delirium

  vaknar

är nån annan                                      

                     svårt att andas  

luften här där                   

 

                  dagarna 

vävs samman                           

           hav av saltsand

längs periferin    

 

(vassa klor under skinnet)

(ljusår från mina sinnen)

(jag ser röster på väggen)

(inte jag där i sängen)

 

ett vrål

av en okänd röst

i mig

vem är du?

vem är jag?

 

 skakar

söker hjärtslag             

            rädd och nervsvag

delirium                                       

 

                             med

dissociationer             

     tappar orden

när numret slås igen              

 

(vassa klor under skinnet)

(svarta hål i mitt inre)

(jag hör röster i regnet)

(inte jag där i sängen)

 

ett skrik

från en domedag

mig

var är du?

var är jag?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 459 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-06-16 16:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
flaschback är svårt att uppleva liksom dissociationen, sammanblandning av allt, ett sammelsurium verkligen! Bra gestaltat!
2020-12-28

  morgonstjärna VIP
förfärligt borde ge den som prövar droger en varningslampa
strålande gestaltat
2019-11-15

    Julia D
Så bra!
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert