Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


becksvart hjärta söker


Svartvitt (tårstänk)

becksvart

blodstänk

iskall

tomhet

 

skändad

lämnad

ensam

så ensam

~

kritvit

tårdränkt


växande


molnighet

 

fjättrat


hjärta


smärtsamt


så smärtsamt

~

 

svartvit


eldsjäl


aldrig


nån där

 

blöder


söker


livslust


nån livslust


~




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 734 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-08-20 15:58



Bookmark and Share


  Poems by Sara
Hjärtskärande vackert!
2018-12-10

  morgonstjärna VIP
faktum är att Maria den fria har rätt

det svåra är har jag kommit på är att se sig själv som en individ
en slags introspektion

rädsla är otrygghet, och det är en ingrediens i livslusten och glädjen

att leva dagen som den är har nog de flesta svårt för i dag. så många måsten att oroa sig över





2018-11-28

  AiA Maria den fria
Det är i det mörka ljuset finns.Ditt ljus lyser igenom-se...
Ödmjuk inför ”ditt hjärta”. Tack!
2018-11-28

  Livet1
Starkt gripande och mycket rytmisk.
2018-11-28

  Cikoria Blå VIP
Det behövs inte många ord
Inte om de väljs väl.
2018-11-11

    Julia D
Går att relatera till texten, trots få ord. Väldigt fin!
2018-08-22

    ej medlem längre
Griper tag! Livslusten finns, jag lovar men ibland är den svårfångad!
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert