Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://krokodiltarar.com


Kärnfysik

alla löften
vi en gång gav
alla orden
vi en gång sa

alla broar
som en gång brann
de har vi på nytt byggt upp
långt ifrån varann

 

alla chanser
vi en gång tog
alla känslor
vi aldrig förstod

all den lycka
vi en gång fann
all den glödheta kärlek
som spårlöst försvann

det finns så
mycket i världen
som ingen
kan förstå

nu pratar vi
bara om vädret
jag är vinter
du är vår

du går i
kritvita kläder
jag bär samma svart
samma grå

för utan dig så har
inget nåt värde
och utan mig
kan du bli vad som helst

alla flygplan
som aldrig gick
alla minnen
vi aldrig fick

alla tårar
som en gång rann
alla sömnlösa nätter
vi låg där utan chans

det finns så 
mycket i världen
som ingen 
kan förstå

nu pratar vi 
bara om vädret
jag är vinter 
du är vår

du går i 
kritvita kläder
jag bär samma svart
samma grå

för utan dig så har 
inget nåt värde
och utan mig 
kan du bli vad som helst

~

en oändlighet
från en oändlighet
bara stjärnstoft ser
meningen med allt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 546 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2019-01-26 11:15



Bookmark and Share


  La yegua
Jättefin. Talande. <3
2019-02-03

  objekt3
Vemod med naiv skicklighet
2019-01-28

    Mim
Wow! Din bästa text hittills!
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert